torsdag 2 maj 2013

Status

Idag är jag hemma med Vincent igen. En vecka, inte ens det fick han vara frisk.
Igår började han hosta lite på dagen och till kvällen blev de värre och i natt har han hostat sig igenom natten. Det är en hemsk hosta han dragit på sig. Och i natt kom även den höga febern. Det har med andra ord inte blivit speciellt mycket sömn inatt. Imorse somnade han in av ren utmattning och vakna inte förrän vid 9, varm som en kamin.
Tycker han andas så tungt, nästan som att han vore andfådd, så ringde till vårdcentralen i hopp om att få en tid. Ännu har de inte ringt tillbaka, så håller tummarna på att nån kan lyssna på honom.
När Albin var liten hade han förkylningsastma, och då lät Albin precis som Vincent låter nu. Får hoppas att inte han också har fått något sånt. Som tur va så växte det bort på Albin sen.

Just nu sitter Vincent här bredvid mig och snorar och hostar och spelar ipad. Så nu sitter han still. Men konstigt nog så har ju såna här små ofta en massa energi trots att de är så sjuka, så han lekte lite på morgonen. Nu börjar han nog bli trött igen, speciellt efter natten.

Liten kille, gör ont i mamma hjärtat när mina små är sjuka:(

Hoppas ni är frisk därute! Om inte skickar jag krya kramar till er!

1 kommentar:

  1. Theodor har också fått en sån sjuk hosta nu. Härom dagen hostade han så mycket att han också var vaken hela natten.

    Dom verkar följa varandra, Theodor och Vincent. Både i sjukdomar och trots-kriser;)

    SvaraRadera